Trh poskytovateľov služieb Internetu sa začína štrukturalizovať - Andacký, Jozef
Pôsobenie poskytovateľov služieb Internetu na Slovensku. Vzájomné prepojenie sietí slovenských poskytovateľov prostredníctvom tzv. peeringového centra. Možnosti pripojenia k Internetu. Používanie modemov. V Belgicku sídliaca sieťová organizácia RIPE (Réseaux IP Européens) registruje 22 slovenských poskytovateľov. Pripojenie slovenských podnikov na Internet. Prehľad cien a služieb poskytovateľov Internetu.