Počítače
Princíp fungovania počítačových sietí. Vývoj Internetu. Podiel firiem na trhu s počítačmi. Plotre od firmy Hewlett-Packard. Network computer. Distribuované informačné systémy. Studentenchipkaard využívaný holandskými študentami. Verejný informačný servis firmy PosAm. Technológia ATM. Orientácia na www-stránkach. Internet a homebanking. Počítačové vírusy. Antivírusové služby SAC. Využitie Internetu. Knihy na CD-ROMoch. Ponuka tzv. skladačkových počítačov od firmy PC Plus. Elektronické adresáre firiem.