Podnikové informačné systémy
Informačná podpora administratívnej a obchodnej činnosti. Elektronická pošta. Spracovanie a evidencia korešpondencie. Podpora riadiacej činnosti. Zabezpečenie obchodnej činnosti. Verejné informácie.