Aktuálne tendencie v odvetví stavebníctva SR Príloha Hospodárskych novín
Zhodnotenie súčasnej situácie v stavebníctve na Slovensku. Vývoj produktivity práce, stavebnej produkcie v tuzemsku a v zahraničí.