Export už nestojí v popredí záujmu stavebných firiem, dôraz kladú na práce v tuzemsku - Zverková, Daniela
Najväčšie stavebné firmy a výrobcovia stavebných hmôt na Slovensku. Základný majetok, export, zisk pred zdanením, priemerný počet zamestnancov. Porovnanie za roky 1994-1996.