Investície a privatizácia v stavebníctve - Grančič, P.
Z obsahu: V stavebníctve, na rozdiel od väčšiny, rastie produktivita práce rýchlejšie ako mzdy. Stavebné spoločnosti - Váhostav, a.s. Žilina, Inžinierske stavby, a.s. Košice, Hutné stavby, a.s. Košice.