Súčasný stav vo výstavbe diaľnic na území SR - Záhradník, J.
Projekt výstavby diaľnic na území Slovenska (r.1996-1997). Príprava a výstavba v roku 1996. Problémy s prípravou výstavby diaľnic, majetkovoprávne prípravy. Výstavba jednotlivých úsekov diaľnice. Plán výstavby na rok 1997.