Quo vadis, informatio - Toman, Prokop
Hlavné informačné procesy v informačnom paradigme v súčasnosti. Radikálne zmeny v informačných technológiách a v ekonomickom prostredí. Hlavnými kritériami pre posúdenie konkurencieschopnosti informácií sú čas a presnosť interpretácie. Súčasne sa zavádza pojem informačný reťazec a jeho model a princíp neurčitosti informácie.