Kreativita - rozhodující předpoklad úspěchu
Kreativita je kľúčom k úspechu v tvrdom konkurenčnom boji. Názory odborníkov na kreativitu a otázku mystéria tvorivého ducha. Konkurenčná výhoda kreativity. Kreatívne firmy - napr. IBM. Spoločnosť koncernu Daimler-Benz. Podpora tzv. divergentného myslenia v kreatívnych laboratóriách renomovaných firiem.