Logistická koncepce firmy - Gros, Ivan
Formulácia logistickej stratégie firmy. Analýza informácii dôležitých pre rozhodovanie o logistickej stratégii. Výber optimálnej logistickej stratégie na základe rozhodnutia o logistických nákladoch a vhodnosti jednotlivých variantov.