Marketingová logistika - podniková strategie pro 21. století - Jurová, Marie
Kľúčové postavenie marketingu v riadení podniku. Koordinácia logistických činností. Princípy marketingovej logistiky - odhad potenciálu trhu a podnikového obratu. Koordinácia logistických potrieb. Riadenie materiálu. Úloha marketingu v logistike.