Etika politiky - Kánský, Jiří
Objasnenie pojmov morálka a etika. Klasifikácia morálnych hodnôt. Morálka a moralizátorstvo. Rozsah pôsobnosti etiky. Etika politiky. Príčiny nedostatku etiky v politike. Príprava etického kódexu politiky.