Hodnotenie sociálnej situácie obyvateľstva r. 1996 na základe štatistickej údajovej základne ÚMP SVR SR. 1 - Krížková, Elena
Hodnotenie vývoja sociálnej situácie obyvateľstva uskutočnené MP SVR v r. 1996. Dokumenty, týkajúce sa sociálnej oblasti, štátnej koncepcie rodinnej politiky, zamestnaneckej politiky a bezpečnosti pri práci (1989 - 1996). Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov týkajúcich sa politiky sociálnej práce a rodiny získaných ŠÚ SR. Vývoj situácie v mzdách, počte pracovníkov, sociálnom zabezpečení a hodnotenie životnej úrovne.