Reč čísiel. Sociálna štatistika rokov 1991-1995
Sociálna štatistika ako súčasť štátnej štatistiky a nové zisťovania a ukazovatele od r.1993. Kapitola Zdravie zachytáva ukazovatele pracovnej neschopnosti. Kapitola Systém sociálneho zabezpečenia zachytáva údaje o výdavkoch na dávky sociálneho zabezpečenia. Nemocenské a pomoc rodinám s deťmi. Výdavky na dôchodky.