Informačná spoločnosť - príležitosť, ako zlepšiť kvalitu života - Dahl, H.
Rozhovor s generálnym riaditeľom firmy IBM Slovensko H. Dahlom o budúcnosti v oblasti počítačových technológií. Nárast dopytu po počítačových systémoch. Rozvoj informačnej spoločnosti na úrovni štátu, Európy, sveta. Prínos informačnej spoločnosti pre oblasť vzdelávania a zdravotníctva. Porovnanie trhu informačných technológií v Nórsku a na Slovensku.