Otázniky okolo "nežnej" kariéry - Šimunková, D.
S predsedníčkou mimovládnej organizácie Profesionálne ženy Ing. Dagmar Šimunkovou, CSc., a koordinátorkou Klubov profesionálnych žien PhDr. Elvírou Chadimovou o problémoch žien v pracovnej sfére. Uplatnenie žien v riadiacich funkciách. Ciele a aktivity združenia Profesionálne ženy.