Referendum v Ústave Slovenskej republiky - Nikodým, Dušan
Problematika referenda v parlamentnej demokracii. Predmet referenda v Ústave SR. Náležitosti referenda. Postavenie prezidenta a parlamentu pri vyhlasovaní referenda. Aplikačné problémy. Referendum ako prameň práva.