Morálka a trh: vízia Adama Smitha - Smreková, Dagmar
Smith, A. - zakladateľ modernej politickej ekonómie a stúpenec liberálnej tradície ekonomického myslenia. Sloboda indivídua, právny štát, voľný trh. Priblíženie Smithovho vlastného projektu morálky. Smithovo chápanie ekonomického života a morálky v ich úzkej súvislosti a spojitosti.