Hospodárske zrkadlo CEFTA
Vývoj ekonomiky SR. Ukazovatele: HDP, nezamestnanosť, spotrebné ceny, saldo zahraničného obchodu, vývoj reálnych miezd, stabilita kurzu meny, výška zahraničného dlhu. Základné charakteristiky krajín združených do CEFTA v r. 1995 - 1996 - Slovensko, Česko, Maďarsko, Poľsko, Slovinsko.