Makroekonomické efekty platební neschopnosti: dynamický model - Bulíř, Aleš
Formulovanie jednoduchého teoretického modelu, ktorý vysvetľuje platobnú neschopnosť, výstup a ceny ako dôsledok monetárnych, fiškálnych a exogénnych šokov. Výsledky modelu. Zmeny ponuky úverov a ich vplyv. Úroková politika. Makroekonomika.