Rast výroby a rast príjmov - Husár, M.
Makroekonomické veličiny (HDP, miera nezamestnanosti, miera inflácie) slúžia na meranie a porovnávanie ekonomickej výkonnosti. Potreba analýzy ekonomickej výkonnosti ekonomiky SR.