Aká je efektívnosť ekonomiky? - Sojka, Jozef
Meranie efektívnosti našej ekonomiky. Ukazovatele a faktory, ktoré ju najvýraznejšie ovplyvňujú. Účinnosť fixného kapitálu. Účinnosť (produktivita) práce. Zadlženosť ekonomiky. Ekonomická efektívnosť.