Investičné fondy Analýza odvetvia
Investičné fondy vznikli na Slovensku za účelom investovania v prvej vlne kupónovej privatizácie. Prehľad vlastného imania a cenných papierov IF. Porovnanie vývoja celotrhového indexu SAX a odvetvového indexu CP Fond. Základné údaje o IF, ktoré boli selektované na základe ich významu a obchodovania na BCPB: VÚB Kupón IF, a. s., Bratislava, Reštitučný investičný fond, a. s., Bratislava, Tatra Kupón Fond, IF, a. s., Bratislava.