Vplyv zákona č.289/1995 Z.z. o DPH na investovanie podnikateľských subjektov do cenných papierov - Vlkovič, S.
Možnosti investovania dočasne voľných finančných zdrojov u podnikateľských subjektov, ktorých nie je hlavnou činnosťou investovanie na kapitálovom alebo finančnom trhu. Umiestnenie dočasne voľných zdrojov. Rozhodovanie podnikateľského subjektu podľa rôznych kritérií pri investovaní. Obmedzenia finančných investícií u podnikateľských subjektov, ktoré sú platcami DPH z hľadiska zákona č.289/1995 Z.z. o DPH. Spôsob výpočtu koeficienta. Daňové plánovanie.