Základná abeceda finančného investovania. 2 - Chovancová, Božena
Finančné investovanie. Výpočet súčasnej hodnoty (present value-PV) a kedy je efektívne pre investora peniaze do investície vložiť. Súčasná hodnota. Určenie výnosových kritérií. Vnútorné výnosové percento. Pohyb úrokových sadzieb na finančnom trhu. Likvidita na finančnom trhu.