Zákon o investičných spoločnostiach a investičných fondoch
Úplné znenie zákona č.248/1992 Zb. o investičných spoločnostiach a investičných fondoch v znení zákona č.600/1992 Zb., zákona NR SR č.91/1994 Z.z., zákona NR SR č.249/1994 Z.z. a zákona NR SR č.191/1995 Z.z.