Zákon o kolektívnom investovaní by mal posunúť legislatívu SR bližšie k európskej, rozvoj kapitálového trhu však nezabezpečí - Šimunič, M.
Vyjadrenia niektorých účastníkov kapitálového trhu k návrhu novely zákona o kolektívnom investovaní - 1. penzijná investičná spoločnosť, a.s., Bratislava, Asociácia obchodníkov s cennými papiermi, Severoslovenská investičná spoločnosť, a.s., Žilina, Tatra kupón fond, i.f., a.s., Bratislava, Renta, generačná investičná a.s., Bratislava, Asociácia investičných fondov a spoločností SR.