Kam zmizela spořivost Spotřeba a úspory. 1 - Malý, J.
Vysvetlenie súvislosti medzi úsporami a investíciami. Teória spotreby podľa Keynesa. Podiel spotreby na úsporách. Duesenberryho hypotéza relatívneho dôchodku.