Výdavky na výživu - Kopecká, K.
Chápanie životného minima ako spoločensky uznanú minimálnu hranicu príjmu jednotlivca, prípadne ako minimálnu hranicu príjmu spoločne hospodáriacej spoločnosti. Výživové potreby obyvateľstva. Optimalizačný model odporúčaných výživových dávok. Odporúčané dávky potravín pre jednotlivé skupiny obyvateľstva.