Měli jsme přehled, co vlastní české domácnosti? - Zahradníček, Stanislav
Prieskum vybavenosti českých domácností vybranými predmetmi dlhodobej spotreby, ktorý uskutočnil Institut pro výzkum trhu GfK Praha od 11. 1. do 24. 2. 1997. Ciele prieskumu. Zmeny, ktoré nastali vo vybavenosti domácností od r. 1989.