Životná úroveň obyvateľov SR mierne stúpa, 80 perc. ľudí však pociťuje obavy z budúceho vývoja - Reiselová, E.
Prerokovávanie Správy o sociálnej situácii obyvateľstva SR. Správa je podrobnou analýzou makroekonomických súvislostí, demografickej charakteristiky, vývoja zamestnanosti, príjmov, sociálneho zabezpečenia, sociálnej starostlivosti ako aj hodnotenia životnej úrovne obyvateľov SR. Vybrané demografické údaje. Pomer dôchodkov k mzdám. Ukazovatele sociálneho vývoja v SR. Vývoj štruktúry spotrebného koša v SR. Hodnotenie životnej úrovne.