Jaké trhy mohou přežít Nový Institucionalizmus. 3 - Malý, J.
Vytváranie inštitúcií s cieľom zlepšovania výkonnosti trhu. Úspešnosť tlaku záujmových skupín. Efektívnosť výkonu vlastníckych práv na ekonomiku. Znižovanie transakčných nákladov v ekonomike.