Na jedné lodi s mladými trhy Nový Institucionalizmus. 4 - Malý, J.
Vytváranie trhového prostredia v strednej Európe. Nerovnosti v makroekonomike a riešenie nového inštitucionalizmu. Kombinácia formálnych a neformálnych pravidiel podporujúcich hospodársky rast.