Čas k uzdravování nestačí Nový Institucionalizmus. 3 - Malý, J.
Význam zmien v trhovej ekonomike. Vzťah transakčných nákladov a výkonnosti ekonomiky. Vytváranie inštitúcií, ktoré zlepšia pomer medzi výnosmi a nákladmi. Vplyv štruktúry inštitúcií na výkonnosť ekonomiky.