Ako stihnúť všetko, čo treba - Fabšíková, D.
Nedostatočné plánovanie ako hlavný dôvod problémov s nedostatkom času v zamestnaní. Zlý systém práce príčinou "naháňania" času. Metóda SMART - hlavné zásady, ktoré by sa mali dodržiavať pri stanovovaní cieľov.