Beh na 100 m nemožno skrátiť - Necpal, J.
S Ing. Jurajom Necpalom, partnerom firmy H. Neumann International pre strednú a východnú Európu, na tému manažérsky a personálny audit. Hlavné metódy používané pri manažérskom audite. Nedostatky v konkrétnej riadiacej práci slovenských podnikov.