Flexibilní pracovní vztahy v Nizozemsku
Flexibilné pracovné vzťahy v Holandsku. Výsledky štúdie o využívaní flexibilných pracovných pomerov. Pracovníci na zavolanie. Opatrenia vlády s cieľom udržať rovnováhu medzi flexibilitou a sociálnym zabezpečením.