Nepochybujme o vlastnej kvalite - Ostertág, P.
S riaditeľom firmy Dr. Ostertag Personnel Management Group PhDr. Petrom Ostertágom o situácii v oblasti personálneho poradenstva na Slovensku. Súčasný trh služieb v oblasti rozvoja ľudských zdrojov.