Plánovanie a regulácia času - Leitmann, M.
Otázka plánovania času ako dôležitá súčasť života a práce ľudí, ktorí pôsobia v oblasti podnikania, obchodovania, riadenia. Regulácia času a organizácia práce. Plánovanie času. Časový plán.