Postavení personálního ředitele v managementu firmy
Problematika postavenia personálneho riaditeľa v manažmente firmy. Výmena pracovných skúseností personalistov českých podnikov na konferencii Lidské zdroje '97 v Prahe. Personálna práca v malých podnikoch (100 zamestnancov). Organizovanie personálnej práce v stredných podnikoch (500 zamestnancov). Status personálneho manažéra. Práca personalistu vo veľkých podnikoch (nad 500 zamestnancov). Základné funkcie personálneho manažmentu.