Protest s presnými pravidlami - Polková, E.
Právne náležitosti, ktoré musí splniť štrajk, aby bol zákonný. Výklad zákona č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní. Zákonnosť štrajku. Postup pri vyhlásení a začatí štrajku. Prekážka v práci. Nezákonný štrajk. Pracovné nároky. Nemocenské dávky. Zodpovednosť odborovej organizácie.