Přísný výběr pracovníků - Kubát, J.
Výber pracovníkov prostredníctvom konkurzu. Menovanie komisie. Vyhlásenie konkurzu. Posúdenie uchádzačov. Založenie dokumentov z konkurzného riadenia na personálnom oddelení.