Slovenský zamestnávateľ - Bruckmayer, F.
Z obsahu prílohy: Sociálny dialóg. Sociálny mier - nevyhnutná podmienka ekonomickej prosperity. Cieľ: optimálna podnikateľská klíma. Z Prezídia Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR. Cez transformáciu Slovenských telekomunikácií k úspechu. Viac mlieka znamená viac zdravia. Slovenský mliekarenský priemysel vyzýva obyvateľov Slovenska. Zväz zamestnávateľov dopravy, pôšt a telekomunikácií SR.