Slovenský zamestnávateľ - Bruckmayer, F.
Z obsahu prílohy: Ako ďalej CEFTA? Jednoznačný záujem o vstup do EÚ. Obnova väzieb bývalých trhov. Obchod smeruje k integrácii. Regulácia je netrhovým opatrením. Potrebný nástroj rastu exportu. Pravidlá na poskytovanie prostriedkov z FPZO. Slovenský zväz spotrebných družstiev.