Vibrujúci trh lídrov a manažérov - Podstrelenec, J.
Vývoj a súčasné postavenie domácich lídrov a manažérov v krajinách strednej a východnej Európy. Vysoká fluktuácia. Náborové metódy. Skúsenosti a kvalifikácia. Tréning a vzdelávanie. Výkonnosť a mzdy. Spôsob a čas práce.