Inštitucionálne zabezpečenie trhu práce - Stanek, Vojtech
Nerovnováha na trhu práce. Mechanizmus inštitucionálneho zabezpečenia trhu práce. Zabezpečenie ústavného práva občanov podľa zákona o zamestnanosti Národným úradom práce, samosprávnymi a výkonnými orgánmi.