Kódex kolektívneho vyjednávania - úprava odmeňovania v podnikateľskej sfére - Vladárová, Marta
Pôsobnosť zákona č.1/1993 Z.z. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a priemernom zárobku v znení zákonov č.10/1993 Z.Z. a č.52/1996 z.Z. mzda a odmena za pracovnú pohotovosť, prácu nadčas, náhrada mzdy za sviatok, prácu v zdraviu škodlivom prostredí a v noci. Výplata mzdy a zrážky. Naturálna mzda. Minimálne tarify. Odmena za pracovnú pohotovosť. Normovanie práce. Priemerný zárobok.