Kúpna sila hodinovej mzdy na Slovensku a jej vývoj - Holková, Vieroslava
Definícia kúpnej sily hodinovej mzdy na Slovensku podľa profesií v r. 1994 - 1996 a ceny základných potravín. Počet odpracovaných hodín na zakúpené potraviny.