Vývoj miezd v rozpočtových a príspevkových organizáciách v SR za rok 1996 Príloha Hospodárskych novín
Súčasné tendencie vo vývoji miezd v rozpočtových a príspevkových organizáciách v SR za r. 1996. Vývoj miezd v rezorte školstva a zdravotníctva SR. Priemerné mesačné mzdy pedagogických pracovníkov v rezorte školstva SR.