Aktivní politika na trhu práce, sladění nabídky s poptávkou a tzv. český zázrak - Boeri, T.
Český zázrak v oblasti nezamestnanosti a aktívna politika trhu práce. Systém úradov práce - efektívny mechanizmus politiky trhu práce. Odhad efektívnosti výdavkov aktívnej politiky trhu práce. Ekonometrické odhady. Alokácia zdrojov aktívnej ponuky trhu práce v ČR: teória a prax.